söndag 15 mars 2009

Vår?

Jaha idag stod solen som någott jävla spö i backen när man vaknade. Givetvis så lös fanskapet rätt in i min säng där man försökte snarka som allra bäst. Nu är det iofs rätt skönt med sol, och man skuttade upp ur sängen med en jävla fart. Resten av dagen speglades av detta solsken vilket var riktigt skönt. Undertecknad trodde verkligen våren var påväg men nu är det minusgrader och skitkallt igen. Jävla U-land man bor i egentligen.


Man fick även tillfället att skymta ett par idioter också. Dock inga iklädda gummistövlar och cykelhjälmar men ett par skitfula jackor och någon form av vinterskor skymtades iaf.

Vad är det med alla födda -40 och tidigare? bara för att man är typ 1000 år måste man väl inte se ut som någon som Jesus hade kunnat stylat? Man kan väl ha lite stil iaf? Nej det ska vara skitfula jackor, helst äckligt gröna. Är man kärring så ska det givetvis vara något pannband i något "häftig" pastellfärg, och är man gubbe en ful gubbkeps (givetvis med öronlapparna nerfällda). Till det så ska man helst ha skitfulla byxor som MÅSTE sitta i höjd med hakan, samt ett par otroligt sneknullade "snowjoggers".

Nej fan man kanske ska tvinga alla äldre personer att ratta in något annat än rapport och antikrundan på TV för att dom ska få lite koll på hur det ser ur på klädfronten.

Nu får det räcka med skit. Nu är det snus och TV som gäller.


/ Gert Lig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar